Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en het webverkeer te analyseren (webstatistieken).

Catom PDM

Catom PDM is de handelsnaam waaronder alle groothandelsactiviteiten plaatsvinden. Bijna de helft van de omzet van Catom BV wordt gerealiseerd door groothandel in benzine, diesel, gasolie en petroleum. 

Catom PDM koopt deze bulkproducten in op de open markt en verkoopt aan oliehandelaren, benzinestations van kleine zelfstandige ketens en individuele benzinestation houders in Nederland. Dagelijks worden op basis van marktontwikkelingen de verkoopprijzen vastgesteld en aan de klant gecommuniceerd. Klanten van Catom PDM kunnen naar behoefte producten laden bij vrijwel alle depots in Nederland. Ook belevert Catom PDM via deze groothandel de eigen reselling activiteit en benzinestations. 

Catom PDM onderscheidt zich van andere spelers in de markt door grotere flexibiliteit en kostenefficiency. Door het inzetten van de inkoopkracht van het volledige brandstofvolume worden scherpe prijzen gerealiseerd voor een honderdtal klanten van verschillende omvang, merendeels oliehandelaren en benzinestations.

Catom PDM heeft door middel van lange termijn contracten een inkooppositie op vrijwel alle depots van Nederland. De onderneming heeft daarnaast eigen voorraadlocaties: op een eigen depot in ’s Hertogenbosch en op meerdere depots op andere locaties. 

De onderneming beschikt over een accijnsvergunning, een voorwaarde om concurrerend deel te kunnen nemen aan de handel in deze commoditymarkt.