Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en het webverkeer te analyseren (webstatistieken).

Missie & Visie

Missie
Catom BV wil de voorkeur van klanten verwerven door scherpe prijzen en een hoog service niveau. Met een klantgerichte en een efficiƫnte organisatie wil Catom een leidende rol spelen in het downstream segment van de Nederlandse oliemarkt.

Visie
Catom gelooft in de kracht van klant oriƫntatie. Zowel de eigen organisatie als de handelsondernemingen en benzinestations zijn gericht op hoge service beleving bij de klant en scherpe prijzen. Bij alle verkoopmomenten is die specifieke klantcultuur van Catom herkenbaar. Catom onderscheidt zich daarmee van de traditionele aanbieders.

Catom wil marktleiderschap verwerven in de segmenten waarin de onderneming actief is. Deze ambitie wil zij realiseren door autonome groei in combinatie met acquisities.

Catom wil kansen benutten die ontstaan doordat de grote oliemaatschappijen onderdelen afstoten als gevolg van concentratie op de upstream markt.

Het management van Catom heeft kennis van de markt en de benodigde netwerken om kansen te monitoren en benutten. De expansie zal primair gericht blijven op de Nederlandse markt.

Catom heeft bewezen een explosieve groei te kunnen managen. Om verdere expansie professioneel aan te sturen investeert Catom in haar management en haar personeels- en informatiesystemen.

De organisatie van Catom is compact en doelgericht met een sterke focus op kostenbeheersing. Medewerkers worden gestimuleerd door grote mate van verantwoordelijkheid en kansen tot persoonlijke ontwikkeling en groei.