Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en het webverkeer te analyseren (webstatistieken).

Transacties

In 2015 werd een middelgrote oliehandel in het zuiden van het land overgenomen. Het netwerk van OK benzinestations werd verder uitgebouwd.

Het aantal benzinestations werd in 2014 opnieuw uitgebreid door de overname van drie benzinestations van Kuwait Petroleum Nederland. De drie stations hebben een gezamenlijke omzet van bijna 18 miljoen euro. Daarnaast werden in 2014 een drietal bouwlocaties voor nieuwe benzinestations verworven.

In 2014 werd een kleine oliehandelaar in het noorden van het land overgenomen.

In november 2013 bereikte FuelPlaza, een werkmaatschappij van Catom BV, overeenkomst met Kuwait Petroleum Nederland BV over de overname van 33 benzinestations. De stations liggen verspreid over het land met een zwaartepunt in de noordelijke provincies. De benzinestations, die opereerden onder de merknaam Q8,  worden omgekleurd naar het merk OK. OK is al meer dan vijftig jaar actief op het gebied van brandstoffen en smeermiddelen. Sinds 2006 is OK ook weer actief op het gebied van benzinestations. De overname van de 33 benzinestations geeft een sterke impuls aan de ontwikkeling van het OK merk op de Nederlandse markt.

FuelPlaza verwief in 2013 ook benzinestation De Kreilen aan de N31 nabij Drachten via een openbare veiling. Ook dit benzinestation wordt omgekleurd naar het OK merk.

In het begin van 2013 heeft Oliecentrale een kleine oliehandelaar in het noorden van het land overgenomen via een activa-passiva transactie.